Wilt u uw myERCO account echt wissen?
Met een klik op „Account wissen" wordt uw profiel permanent en onherroepelijk verwijderd.
Alle bijbehorende gegevens en inhoud worden gewist - inclusief opgeslagen projecten, favorieten en instellingen. Deze kunnen niet worden hersteld.
Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.
Om uw individuele ERCO productselectie te kunnen opslaan en beheren, meld u dan aan of maak een myERCO gebruikersaccount aan.